meer winst door hypnose

Bang dat je weer gaat falen

Ik schrijf dit stuk omdat een van mijn klanten zei: “ik ben zo blij dat ik jou heb ontmoet”.

Deze ondernemer kwam bij mij met de coaching vraag:

Mijn financiële situatie is niet best en als ik ergens aan begin kan ik het niet afmaken en gaat het elke keer weer fout.

 

Niet echt een goede mindset dat het elke keer weer fout gaat.

 

We kwamen er al snel achter dat hij er zelf niet 100% voor ging, wat natuurlijk niet handig is wanneer je alles uit je bedrijf wilt halen. Hij had geen duidelijk visie en wist niet precies wat hij wilde.

Toen dat helder was gingen wij een winnende routine maken en was het duidelijk wat er moest gebeuren. Maar toch voelde het voor hem nog steeds niet dat hij er 100% voor kon gaan. Daar hebben wij een hypnosesessie opgedaan en daar kwam uit dat hij het idee had niet goed genoeg te zijn. Na de sessie was dit gevoel helemaal verdwenen.

Hij had een andere mindset en kan nu dingen afmaken en zijn angst om te falen is verdwenen. Ook zijn financiële situatie is compleet positief veranderd

 

Dit voorbeeld laat goed zien wat hypnose kan betekenen bij het coachen van ondernemers.

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
0 Shares
Share
Share
Tweet