Het hypnose vliegwiel voor ondernemers

Maak meer winst door het toepassen van hypnose

Door Ricardo Nielsen

Heel veel mensen zijn goed in hun vak, maar niet goed in het vak ondernemen.

Van de 100 ondernemers die zich inschrijft bij de Kamer van Koophandel zijn er na 10 jaar nog 10 over. En dan hebben wij het er niet over of ze goed of slecht draaien.

Combi Het Hypnose Vliegwiel voor Ondernemers - mockup

Maar ondernemen valt te leren!

In mijn boek “Het hypnose vliegwiel voor ondernemers” ga ik in op de 8 aspecten van het ondernemerschap.

Het is een praktisch boek, wat niet alleen gelezen dient te worden, maar dat ervoor zorgt dat je in beweging komt, dat je in actie komt. Daarom is “doen” ook 1 van de 8 aspecten in het hypnose vliegwiel.

Bij het boek hoort een werkboek van 60 pagina’s die gratis te downloaden valt na de aanschaf van mijn boek.

Wil jij leren ondernemen, wil je meer winst draaien dan je nu al doet?
Koop dan het boek en leer te ondernemen!

Remi Terhorst

Remi Terhorst

Vele boeken schrijven hetzelfde maar dit is heel anders! Het boek laat je de theorie met praktijk anders beleven! Alle 9 facetten van het hypnosewiel om meer winst te maken, staan in contact met elkaar wat betekend dat je ze 1 voor 1 door gaat nemen en leert begrijpen waarom ze bij elkaar horen.
Zoals door de kleine oefeningen die staan beschreven, dat ik nu met gemak 1000 euro uit m'n zak haal... terwijl ik eerder bang was dat ik het bij me droeg! Dit is voor mij een mooie afweging geweest om meer lef te hebben en te investeren in mezelf!
Nadat ik dit boek had gelezen, ging ik stappen ondernemen die ik hiervoor niet eens had durven dromen!
Als 80% van alle boeken die over winst worden geschreven, 20% meer winst geven... valt deze zeker onder die 20% waar het wel bij uitkomt!

Ricardo bedankt dat ik, als een van de eersten, jouw boek heb mogen lezen en een review heb mogen schrijven!

Jessica Koomen

Jessica Koomen

https://verbeeldjedat.nl

Een ter zake doende en doelgericht universeel boek voor iedereen die een praktijk, zaak of bedrijf wilt starten.

Na een Masterclass te hebben gevolgd bij "Meer winst door Hypnose", heb ik dit boek aangeschaft. Het is een handig naslagwerk en niet alleen voor of tijdens de opstartfase, maar ook erna. Met een basis vanuit het NLP, worden de onderwerpen belicht en behandeld en dat is erg prettig.

Het heeft mij vele inzichten opgeleverd en een drempel doen overstappen. Hierdoor heb ik mijn doelgroep duidelijk gekregen en gekozen. De doelgerichtheid heeft gemaakt dat ik een vliegende start heb gehad met mijn praktijk.

Loes Bokhorst

Loes Bokhorst

http://www.yourkeycoaching.nl/

Het hypnose vliegwiel voor ondernemers bestaat uit 8 delen/ taartpunten. Indien je alle delen beheerst en dit goed toepast zal dit tot winst leiden. Ricardo geeft duidelijk aan per onderdeel/taartpunt waaraan je kan werken om jouw situatie te verbeteren aan de hand van methoden en technieken. Het is een praktisch boek met genoeg handvatten om kritisch naar jezelf te kijken en tips om je situatie te verbeteren. De praktijk voorbeelden spreken mij erg aan. Het boek leest makkelijk weg. Het werkboek vind ik een top aanvulling op de theorie.

Ricardo Nielsen

Ricardo Nielsen

Ricardo is de uitvinder van het hypnose vliegwiel voor ondernemers. 

Hij is ondernemer sinds zijn eerste levensjaar. Zijn hele familie bestaat uit zeer succesvolle ondernemers. Het is hem met de paplepel ingegoten.

Ricardo verdient zijn sporen met handel, onroerend goed, investeringen, vuurwerk en coachen. Hij merkte dat iedereen zijn eigen overtuigingen heeft, eigenlijk zit iedereen in zijn eigen hypnose bubbel. Helaas kunnen deze overtuigingen resultaten tegenwerken.
Vandaar het hypnose vliegwiel, een methodiek die ondernemers uit hun hypnose haalt en 100K winst garandeert door middel van 8 universele groei principes, gecombineerd met hypnose, om het succes vliegwiel nog sneller te laten draaien.

Ricardo is gekwalificeerd in NLP, is een gecertificeerd hypnotherapeut en een reiki master. In zijn vrije tijd besteed hij veel tijd aan zijn familie en sport hij veel.

Scroll naar boven