BUSINESS BOOST EVENT

Ben je klaar om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen? Zoek niet verder! Tijdens Business Boost ontdek je nieuwe inzichten en strategieën die je helpen hebt om jouw onderneming te laten groeien.

INSPIRERENDE SPREKERS

4 succesvolle ondernemers uit verschillende vakgebieden vertellen hun persoonlijke verhaal.

NIEUWE STRATEGIEËN

Ga naar huis met nieuwe inzichten over business, emailmarketing, mindset en topsport.

NETWERKEN

Ontmoet andere ondernemers en vind misschien wel die missende link waar je al zo lang naar zoekt.

De sprekers

Jelmer Jetten

Jelmer Jetten

Jelmer is een serieondernemer met focus op e-mailmarketing. Hij komt speciaal uit Denemarken overgevlogen om jullie meer te vertellen over email marketing en de juiste inzet hiervan en hoe dit kan leiden tot meer omzet. Hij zal jullie verbazen met zijn creatieve ideeën hierover.

Jaaps Hulsman

Jaap Hulsman

Jaap is business mentor, auteur en mindset expert. Hij helpt nu dagelijks ondernemers om overzicht en rust in hun business te creëren. Hij heeft een andere aanpak dan andere coaches en dit heeft zowel hem als de mensen die hij begeleid succes gebracht.
Hij organiseert wekelijks online masterminds waarbij hij ondernemers ondersteunt en begeleidt met al zijn ervaringen en kennis.

Glenn Helder

Glenn Helder

Glenn is een voormalig profvoetballer die in het Nederlands elftal heeft gevoetbald, maar hij is ook auteur en spreker. Hij weet de mensen te boeien met het verhaal over zijn leven. Hij vertelt over het succes, de dieptepunten en hoe hij weer opkrabbelde. Ondernemen is niet altijd een rechte lijn omhoog maar vaak een weg waarbij er continu hobbels genomen moeten worden. Glenn zal vanuit zijn ervaringen meer vertellen over hard werken en de uitdagingen die bij succes horen.

Ricardo Nielsen

Ricardo Nielsen

Ricardo is al meer dan 35 jaar ondernemer, tevens investeerder, business coach, auteur en uitvinder van het hypnose vliegwiel voor ondernemers. Ricardo gaat jullie vertellen hoe het vliegwiel voor ondernemers je helpt bij de groei van je bedrijf. Als de 8 aspecten van het vliegwiel goed staan dan staat niets groei meer in de weg.

Wat is Business Boost?

Business Boost is een live evenement dat volledig gericht is op ondernemers zoals jij. Of je nu een start-up hebt of een gevestigde ondernemer bent, wij hebben de kennis en inspiratie om je te helpen jouw doelen te bereiken.

Business Boost Event-Afb2
Business Boost Event-Afb3

Dit kun je verwachten

Laat je eerst inspireren door de verhalen en waardevolle tips van onze ervaren sprekers, Na een dag vol kennis en inzichten is het tijd om te ontspannen en te genieten van een heerlijke BBQ. Maak nieuwe connecties onder het genot van onbeperkt eten en drinken.

Praktische informatie

Datum:
8 juni van 15:00 tot 22:00 uur

Locatie: 
Admiraal Lucashof 12
3115HM Schiedam

Business Boost Event-Afb4

early bird korting

Voor de snelle beslissers hebben we een speciaal aanbod: Koop je ticket(s) vóór 26 mei en betaal slechts €97 ipv €150!

Naast een dag vol nieuwe kennis, inzichten en inspirerende verhalen van 4 succesvolle ondernemers, een afsluitende BBQ mét onbeperkt eten en drinken en de mogelijkheid tot netwerken – ontvang je na aankoop ook nog eens:

Het boek ‘Het Hypnose Vliegwiel voor Ondernemers’ t.w.v. €19,95 van Ricardo Nielsen (Organisator en Spreker)

En

Het boek ‘De Mindset Bijbel’ in luisterversie t.w.v. €29,95 van Jaap Hulsmann (Spreker) Helemaal gratis!

Business Boost Event-Afb6
Boek Het Hypnose Vliegwiel voor Ondernemers - Ricardo Nielsen
Scroll naar boven