pexels-photo-2681319

Durf ondernemen!

In beweging krijg je altijd de antwoorden die je nodig hebt. Dat is absoluut één van de meest belangrijke dingen!

In principe zie je over het algemeen ondernemers wel soort van in beweging zijn hoor maar wat opvalt is dat er vaak een weerstand is om andere bewegingen te maken.

Hier bedoel ik onder anderen mee, durf groter te denken! Echt een andere manier van denken gaan inzetten en niet in hetzelfde blijven hangen, dus echt out of the box durven denken.

In hetzelfde denkpatroon blijven hangen voorkomt juist ook vaak de groei die je zo nodig hebt.

Probeer gewoon eens wat anders. Wanneer je niet gewend bent om een video te maken, doe het gewoon. Ik kan je nu echt gaan vertellen dat de eerste 50 of misschien 100 video´s echt wennen zal zijn maar op een gegeven moment ga je het misschien zelfs leuk vinden.

En dat laatste is dus ook enorm van belang. Doe andere dingen en ga daar ook echt het plezier in vinden. Echt lol beleven met wat je doet!

De meeste mensen gaan ondernemen omdat ze vrijheid willen en wat ik dus heel duidelijk zie is dat een groot gedeelte ervan dat helemaal niet heeft! Dat het juist alleen maar meer als een gevangenschap aan voelt. Dat is nu juist het tegenovergestelde van waar het om ging!

Ga het gewoon doen, het geeft helemaal niets dat het niet perfect is en ook niet als iets niet blijkt te werken. Dan heb je in ieder geval geleerd dat je dat dus niet meer moet doen en ga je verder ontdekken wat wel zou kunnen werken voor je!

Wie wil je zijn als ondernemer maar ook gewoon als mens. Je kunt de twee niet scheiden van elkaar. Dat is dan ook de reden waarom ik in de praktijk met mijn cliënten de juiste intentie wil neerzetten.

En bewust inzetten waar je precies naartoe wilt. Want wanneer dat niet duidelijk is, dan zal je inderdaad elke dag precies hetzelfde blijven doen en jezelf blijven belemmeren om verder te groeien.

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
0 Shares
Share
Share
Tweet