hypnose vliegwiel
hypnose vliegwiel

Het hypnose vliegwiel programma

Maak je te weinig winst en is het elke maand weer een strijd om de eindjes aan elkaar te knopen? Wil jij groeien met je bedrijf, maar lukt dit niet? Wil jij meer winst en ontspannen en met plezier gaan ondernemen?

Laten wij dan samen aan de slag gaan met het hypnose vliegwiel programma!

hypno hacks

Het hypnose vliegwiel programma

Het hypnose vliegwiel voor ondernemers is een methode gebaseerd op een studie van wat ondernemers succesvol maakt, gecombineerd met hypnose.

Wij maken een individueel programma gebaseerd op de 8 succesprincipes die ervoor zorgen dat je na 6 maanden je bedrijf naar een hoger niveau hebt getild, waardoor je meer winst behaald. 

Het hypnose vliegwiel zorgt ervoor dat er op al deze groei principes beter gaat presteren. Hypnose wordt in deze methode gebruikt om op een supersnelle manier van belemmerende overtuigingen af te komen. 

Als je na dit programma niet meer winst behaalt, krijg je je geld terug.

Hypnose vliegwiel programma

€3.997 excl. BTW

Wat deelnemers zeggen over het programma

Jeffry Vroon

John Harder

Maik Biemans

Ricardo Nielsen masterclass

Ricardo Nielsen

Ricardo is de uitvinder van het hypnose vliegwiel voor ondernemers. 

Hij is ondernemer sinds zijn eerste levensjaar. Zijn hele familie bestaat uit zeer succesvolle ondernemers. Het is hem met de paplepel ingegoten.

Ricardo verdient zijn sporen met handel, onroerend goed, investeringen, vuurwerk en coachen. Hij merkte dat iedereen zijn eigen overtuigingen heeft, eigenlijk zit iedereen in zijn eigen hypnose bubbel. Helaas kunnen deze overtuigingen resultaten tegenwerken.
Vandaar het hypnose vliegwiel, een methodiek die ondernemers uit hun hypnose haalt en meer winst garandeert door middel van 8 universele groei principes, gecombineerd met hypnose, om het succes vliegwiel nog sneller te laten draaien.

Ricardo is gekwalificeerd in NLP, is een gecertificeerd hypnotherapeut en een reiki master. In zijn vrije tijd besteed hij veel tijd aan zijn familie en sport hij veel.

Scroll naar top