hypnose vliegwiel

Met lol je praktijk vol

Heb jij ook zo'n mooie (dure) opleiding gedaan? image.png 

Wil je deze opleiding graag terugverdienen, maar denk je dat je daar niet genoeg kennis voor in huis hebt? Of moet je website eerst helemaal perfect zijn? Geeft je partner of omgeving ook al aan dat het weggegooid geld is geweest?

Dan is het nu tijd om echt te gaan starten en mensen te gaan helpen.

Ondernemen is een vak apart. Als je bepaalde dingen niet doet, gaat het je nooit lukken. Je moet gaan leren ondernemen!

Daarom geef ik regelmatig een gratis online masterclass voor hypnotherapeuten/coaches die net beginnen of nog te weinig winst draaien.

GRATIS, het vergt enkel een tijdsinvestering! Wil je ook meedoen met deze masterclass?

Let op: de masterclass is erg interactief en moet live worden ervaren. Je ontvang dus géén replay.
Iedereen die aanwezig is bij de masterclass krijgt nog een werkboek als extra bonus. Dit werkboek ontvang je na de masterclass.
Over Ricardo Nielsen
Floortje Schraven

Floortje Schraven

Hypnose Helmond

"Ik ben dit traject bij Ricardo aan het volgen en ik heb al heel veel dingen geleerd die ik gelijk toe kon passen. Naast heel veel praktische tips zet Ricardo je, door middel van het begeleidende werkboek meteen ook flink aan het denken. Hierdoor ben ik er achter gekomen welke richting ik met mijn praktijk op wil en dat geeft mij meteen meer rust. Ik weet nu waar ik mijn focus op wil leggen en heb daardoor meer structuur en overzicht in hoe ik daarbij mijn werkdagen kan organiseren en mijn teksten voor de social media en website op kan stellen.

Ik ben heel blij dat ik aan dit traject ben begonnen. Ik heb nu veel meer vertrouwen in het succesvol maken van mijn praktijk!"

Els Zilver

Els Zilver

Els Zilver Hypnotherapie

"Ik ben bezig met de online training van Ricardo Nielsen 'Met Lol je praktijk Vol'. Het mooie van deze training is dat ik tegen dezelfde dingen aanloop als andere ondernemers. Bovendien leren van de expert geeft heel veel oplossingen en plezier. We hebben een geweldige, gelijkgestemde groep, die zich kwetsbaar durft op te stellen. Bij uitdagingen die je op je pad tegenkomt weet Ricardo precies die vragen te stellen dat je daar op een andere  manier naar gaat kijken. Dat gaat op een veilige en vertrouwde manier. Het hypnose vliegwiel is een bijzondere kijk op jouw onderneming. En dat maakt dat je echt jouw praktijk VOL krijgt. Ik heb nu al meer klanten en we zijn pas halverwege.

Aanrader dus en gewoon doen. Want waarom niet NU? Jouw tijd is toch ook kostbaar."

Esther Terpstra

Esther Terpstra

Hypnotherapie Terpstra

"Na al een aantal jaren ploeteren, hier en daar trainingen volgen, maar nooit langer begeleid worden en dus niet echt verder komen was daar ineens Ricardo! De juiste man op het juiste moment. Met een dosis luchtige humor en doortastendheid prikt Ricardo door jouw ‘probleem’…namelijk, jijzelf! De onbewuste maniertjes en gedragingen waardoor je jezelf tegenhoudt om vol te gaan voor jouw bedrijf en jouw geluk. Wat hij deelt is steeds weer de spijker op z’n kop, alsof het voor mij persoonlijk geschreven is. Erg boeiend en het zet me in beweging. Stapje voor stapje. En dat voelt heerlijk, woohoo!"

Kies hieronder de gewenste datum, vul je gegevens in en meld je aan voor de gratis masterclass "Met lol je praktijk vol"

Let op: de masterclass is erg interactief en moet live worden ervaren. Je ontvang dus géén replay.
Iedereen die aanwezig is bij de masterclass nog een werkboek als extra bonus. Dit werkboek ontvang je na de masterclass.
Scroll naar top