mini boekje cover

Dit boekje is de eerste stap naar een winst van 100K

Dit boekje is gebaseerd op een studie van wat ondernemers succesvol maakt. 

In dit boekje worden vragen gesteld die betrekking hebben op de 8 principes uit het hypnose vliegwiel. Deze vragen dagen uit om na te denken over de 8 universele groei principes van het wiel. Hierdoor zal een onderneming naar een hoger niveau getild worden. Met deze methode wordt ervoor gezorgd dat er op al deze spaken beter gepresteerd wordt.

  • Je wilt groeien met je omzet maar het lukt niet

  • Je hebt het gevoel dat je alleen staat. Je krijgt weinig steun uit je omgeving

  • je hebt het gevoel dat je niet snel genoeg vooruit komt

ilse

Ilse Ruijgrok

"Het vliegwiel is top! je belooft nogal wat en bent erg overtuigd anders geef je de geld terug garantie niet. Het miniboekje is echt een eyeopener. Ik ben aan de slag gegaan met de vragen en het geeft mij direct al diepere inzichten. Ik kan niet wachten op je echte boek!"

karin roest

Karin Roest

"Wow, dit boekje maakt me nieuwsgierig naar meer! De vragen zetten me direct aan tot nadenken over facetten die ik nog niet eerder had bekeken. En ik wist niet dat bepaalde onderdelen in dit vliegwiel ervoor kunnen zorgen dat ik meer winst ga genereren. Ik ben bij de masterclass!"

Opdrachten en advies is niet voldoende om succesvol te worden...

Je kunt mensen opdrachten geven om zaken te veranderen, adviezen geven hoe ze zaken beter kunnen aanpakken. Maar helaas blijkt dat dit niet zo makkelijk is voor mensen. Zomaar iets anders gaan doen, iets anders dan je gewend was. Mensen zitten zo vast in hun eigen patroon in hun eigen wereld dat als je mensen bepaalde oplossingen geeft om succesvol te ondernemen ze dit niet gaan doen. Wij gaan aan de slag met deze hypnose bubbel, zodat je wel in een bubbel terecht komt die je verder brengt. Namelijk naar een winst van 100K!!!

Over Ricardo Nielsen

Ricardo Nielsen

Ricardo is de uitvinder van het hypnose vliegwiel voor ondernemers. 

Hij is ondernemer sinds zijn eerste levensjaar. Zijn hele familie bestaat uit zeer succesvolle ondernemers. Het is hem met de paplepel ingegoten.

Ricardo verdient zijn sporen met handel, onroerend goed, investeringen, vuurwerk en coachen. Hij merkte dat iedereen zijn eigen overtuigingen heeft, eigenlijk zit iedereen in zijn eigen hypnose bubbel. Helaas kunnen deze overtuigingen resultaten tegenwerken.
Vandaar het hypnose vliegwiel, een methodiek die ondernemers uit hun hypnose haalt en 100K winst garandeert door middel van 8 universele groei principes, gecombineerd met hypnose, om het succes vliegwiel nog sneller te laten draaien.

Ricardo is gekwalificeerd in NLP, is een gecertificeerd hypnotherapeut en een reiki master. In zijn vrije tijd besteed hij veel tijd aan zijn familie en sport hij veel.

Scroll naar top