Transformeer Je website in een klantenmagneet

Heb je ooit voor je uitgestaard, je website bekeken, en je afgevraagd waarom de magie ontbreekt?

Je bent niet alleen. Dit is het verhaal van Emma, een ondernemer met grote dromen, net als jij, die worstelde om haar passie te vertalen naar online succes.

"Emma's website, hoewel vol potentie, miste de vonk. Ze zag bezoekers komen en gaan, zonder interactie, zonder conversie. Het voelde alsof haar digitale aanwezigheid tegen haar fluisterde: "Is dit alles?"

Op een dag, tijdens een zoektocht naar antwoorden, stuitte Emma op een unieke training. Een training die beloofde niet alleen haar website te transformeren maar ook haar hele benadering van online ondernemen.

De training bood haar een nieuw perspectief en de juiste mindset. Het was niet alleen over SEO of content marketing; het ging over het maken van een echte, emotionele connectie met haar bezoekers. Emma leerde haar verhaal te vertellen op een manier die resoneren zou.

Geïnspireerd, nam Emma een beslissing. Ze zou niet langer aan de zijlijn staan. Ze schreef zich in, volgde elke les, en paste de geleerde lessen toe. Langzaam maar zeker begon haar website te bloeien."

pexels-roberto-shumski-6102502

Nu, maanden later, is Emma's website meer dan alleen een site; het is een bestemming. Een plek waar bezoekers niet alleen komen maar blijven, betrokken raken, en converteren. Emma's droom is werkelijkheid geworden.

Jouw moment, stap in je eigen verhaal

Dit is meer dan alleen Emma's verhaal. Het kan ook jouw verhaal zijn. Ben je klaar om je dromen te ontwaken en je online aanwezigheid te transformeren? Dit is jouw uitnodiging. Jouw moment is nu.

Neem de sprong, jouw toekomst wacht

Wacht niet langer. De wereld wacht op jouw verhaal, jouw merk, jouw unieke bijdrage. Sluit je aan bij onze training en begin vandaag nog aan jouw reis naar succes.

Wat gaan we doen?

 • De juiste mindset verkrijgen

  ... zodat je een klantenmagneet wordt

 • Jouw website

  ... wat moet er op staan en wat niet?

 • Google

  ... hoe word je beter gevonden op Google?

 • Van bezoeker naar koper

  ... hoe krijg je bezoekers op je website die niet alleen kijken maar ook daadwerkelijk “doorklikken” (iets kopen of aanvragen)

Wat krijg je?

 • inclusief borrel met een hapje met andere ondernemers

 • een gratis E-book

proostende glazen-

Wie organiseren het?

Bart Modderkolk kopie

Bart Modderkolk

Marketingconsultant bij en eigenaar van marketingbureau “Seobureau”

Ricardo Nielsen

Ricardo Nielsen

Mindsetcoach en hypnotherapeut

Praktische informatie

Datum:
23 april van 19:00 tot 23:00 uur

Locatie: 
Admiraal Lucashof 12
3115HM Schiedam

Wat kost het?

€ 75,- exclusief btw

Boek je ticket en je bent erbij! (nog enkele plekken beschikbaar, vol is vol)

Scroll naar boven